fredag 27 maj 2011

Bodström

Thomas Bodström verkar ha skrivit en riktigt underhållande skvallerbok om sin tid i politiken.

Det vimlar av roliga citat. Här är ett: "Ibland brukar det hävdas att kungen är viktig när stora affärer med andra länder ska genomföras. Det är naturligtvis bara nonsens." Haha! Kul, tyckte jag. Men så är Republikanska föreningen den enda förening jag någonsin gått med i. Om inte bostadsrättsföreningen räknas? Där kostade det lite mer än 200 kronor att gå med... Men sen gick jag ur! När jag sålde och köpte hus.

Nä hörni, dags att avskaffa monarkin. Republik kan också vara glamouröst. Och där kan beskådas fina klänningar. Och söta barn. Se på Kennedys, Obamas. Glammigt folks!

                                                    

John John Kennedy på sin pappas begravning. Naaaw...

2 kommentarer:

  1. Så värst mycket skvaller är det nog inte. Har inte läst den, men det som visats om boken verkar ju inte vara några ögonbrynshöjare! Men boken kan ju vara bra ändå.

    SvaraRadera
  2. Att han berättar att Mona Sahlin sagt till honom att det var Juholt som kuppade bort henne, att kungen och Thailands premiärminister satt och skrattade åt att "varför ska man vara självmordsbombare för då får man ju inte se resulatet", att det var Liza Merklund som gav Mona den ofantligt dyra skandal-väskan - det duger som skvaller för mig M!

    SvaraRadera