torsdag 10 februari 2011

A&A

Alex Schulman har Sveriges bästa blogg och har haft det ända sedan han började blogga. Hur blir man så bra? Han har alltid varit skitrolig, och han var aldrig överdrivet elak. Ryktet om hans mobbningsfasoner var och är betydligt överdrivet. Men det var ju också det som skapade hans framgång. Människor älskar att förlåta en man som gör avbön för sitt förflutna och som dessutom skriver gulligt om sin lilla dotter.

Nu har hans fru Amanda också lyckats med konststycket att få till en riktigt underhållande blogg, en som på ett perfekt sätt kompletterar hennes makes byggande av sitt varumärke. En riktig livsstilsblogg där de framstår som kära, lyckliga, framgångsrika, roliga, snygga (hon) och generösa (han). Hon hittade rätt direkt. Hur är det möjligt? Hennes krönikor i MAMA var väl inte helt klockrena. Kanske bloggformatet passar bättre helt enkelt. Eller så har Alex hållit skrivarkurs därhemma. If you learn from the best...2 kommentarer:

  1. Jag brukar säga: Allt är inte guld som glimmar.
    Kanske är det så, bakom fasaden döljer sig något annat. det som vi läsare inte får se. Eller, en bloggare visar allt?

    SvaraRadera
  2. Haha, nej det är förstås en fasad, en skönmålning av verkligheten om inte annat. De är slipade marknadsförare av sig själva, det får man ge dem! De prickar träffsäkert av alla statusmarkörer, en efter en.

    SvaraRadera